Φυλαχτό

Φυλαχτό

Tally man
Tally man

Talisman

Τι είναι το φυλαχτό; κάποιο αντικείμενο που πιστεύεις πως σου φέρνει γούρι, καλή τύχη, αποτρέπει τις κακοτοπιές.

Η μυσταγωγική επιστήμη εξηγεί τη δύναμη των τάλισμαν: αυτός που τα προετοιμάζει, προσπαθεί κατ' αρχήν να συμφιλιωθεί με ένα αντικείμενο που του είναι ξένο (αρχικά), που δεν δονείται σε συμφωνία μαζί του και που δεν μπορεί να τον ωφελήσει. Μετατρέπει τις δονήσεις του αντικειμένου, περιβάλλοντας το με αιθέρα, ρευστά στρώματα, στέλνοντας του πολύ αγάπη και φως, κι έτσι αυτό το αντικείμενο μετατρέπεται κι αρχίζει να ενεργεί ευνοϊκά πάνω στην υγεία του, τη νοημοσύνη του και την ευαισθησία του.

🍎 Προσπαθήστε τώρα να υιοθετήσετε αυτή τη μέθοδο, αυτή την άσκηση: πριν φάτε π.χ. ένα φρούτο, κρατήστε το λίγο στο χέρι, μιλήστε του εσωτερικά με πολύ ευγένεια. Έτσι κάτι αλλάζει μέσα στο φρούτο, γίνεται φιλος σας κι όταν το τρώτε, αυτό εργάζεται υπέρ σας.

Από την άλλη αυτή η εργασία συνιστάται και για αγαπημένα σας αντικείμενα π.χ. ένα κόσμημα. Σας το χάρισε ένας στενός σας φίλος; σας γοήτευσε με το χρώμα και το σχήμα του; σας συγκίνησε το όνομα της πέτρας επάνω του; φυλάξτε το προσεχτικά κι όταν το φοράτε πιστέψτε πως σας φέρνει καλή τύχη. Πριν το βάλετε θαυμάστε το ξανά, γυαλίστε το με ένα μαλακό πανί, προσέξτε τις χαράξεις του, το σχήμα του.

Αισθανθείτε ξανά τις ώρες που περάσατε με το φίλο σας - πόσο χαρούμενες και ξένοιαστες ήσαν. Το κόσμημα θα ανταποκριθεί στην προσήλωση και την αγάπη σας και θα ταυτιστεί με τους δικούς σας εσωτερικούς ρυθμούς που αποζητούν την ηρεμία και την εξάλειψη των κακοτοπιών.


Banana Boat - Harry Belafonte

Banana Boat Day O - Mr Tally man

Related Τα τρία μαϊμουδάκια στη σειρά με τις ονομασίες Βλέπε, Άκου, Σώπα - μια σοφή τακτική

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ερώτηση της Σφίγγας

Αλμπέρ Καμύ - Ο Ξένος

Η Ακρόπολη των Αθηνών