Τριήμερο Γιόγκα και Αποτοξίνωσης

Γιόγκα και Αποτοξίνωση
Στην Αγοριανή Παρνασσού, σ' ένα καταπράσινο περιβάλλον με έλατα και πλούσια χλωρίδα διοργανώνονται τριήμερα αποτοξίνωσης και Yoga. Yoga με ασκήσεις διαλογισμού αλλά και σωματικής ευεξίας - αλλά και αποτοξίνωσης από την άλλη, με μια δίαιτα χορτοφαγική που εξασφαλίζει την εξισορρόπηση του οργανισμού με ελαφρά vegan φαγητά.
Ο συνδυασμός των δύο πρακτικών μέσα στη φύση με τα δένδρα, σε απόλυτη ηρεμία απαλάσσει από τη φόρτιση του στρες - ζημιογόνος παράγων για την αρμονική πορεία του ανθρώπου στη ζωή του.
Για τη φύση η Άνοιξη είναι ο νέος χρόνος. Είναι η στιγμή που όλοι οι οργανισμοί “ξυπνάνε” για να υποδεχτούν τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου. Αυτή την άνοιξη, βοηθάμε το σώμα μας να ακολουθήσει τη φυσική ροή της αλλαγής και της ενέργειας της φύσης, συμμετέχοντας σε ένα ανοιξιάτικο retreat αποτοξίνωσης. Δραπετεύουμε σε ένα τριήμερο στο "Elatos resort" στον Παρνασσό, και ανανεώνουμε την ενέργειά μας. Μέσα από την φιλοσοφία και πρακτική της Yoga, τον διαλογισμό και την υγιεινή διατροφή αποτοξίνωσης θα προσφέρουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να αναπνεύσει και αναζωογονηθεί βαθιά.

Συμμετέχοντας σε αυτό το ανοιξιάτικο retreat θα βιώσουμε αυξημένη ενέργεια και καθαρότητα στον οργανισμό μας απαλλάσσοντας τον από “τα βάρη” του χειμώνα και τις συνήθειες του καθημερινού τρόπου ζωής στην πόλη. Η vegan αποτοξινωτική διατροφή που μπορούμε να ακολουθήσουμε για 21 μέρες σαν προετοιμασία, θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο αυτή την προσπάθεια και να απολαύσουμε τα οφέλη τόσο στο σώμα όσο και στον νου, με αποτέλεσμα μεγάλη ευεξία και καλή διάθεση.

Το Elatos resort είναι μια ιδανική τοποθεσία για μια τέτοια εκδρομή. Μέσα στο πυκνό δάσος από έλατα όπου η ενέργεια της φύσης είναι πιο υψηλή και το οξυγόνο τόσο καθαρό είναι η ιδανικές συνθήκες για να ανανεωθούμε. Επιπλέον το resort προσφέρει υπηρεσίες και διαμονή πολύ υψηλού επιπέδου. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας επίσης, καθώς και τη δυνατότητα ευεργετικών μασάζ.

Έγκαιρη εγγραφή 260 e μέχρι 5/4 Μετά τις 5/4 290 e περισσότερα
Η φροντίδα για το σώμα, είναι φροντίδα για τον εαυτό μας καθώς αποκαλύπτει τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας. Τα τελευταία 15 χρόνια η συμμετοχή σε ανάλογα προγράμματα, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να βιώσουν πολύ μεγάλα οφέλη σε σώμα και νου, ιδιαίτερα τα yoga-retreats και τα διατροφικά προγράμματα αποτοξίνωσης που αλληλοσυμπληρώνονται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ερώτηση της Σφίγγας

Αλμπέρ Καμύ - Ο Ξένος

Γνωστοί - άγνωστοι